Philips Saeco Gran Baristo -automatisk espressomaskin med integrerad mjölkkanna

Artikelnummer: HD8975/01
Leveranstid:
2 - 3 dagar
Pris: 15 990 kr
 Köp

GranBaristo sätter standarden för mångsidighet, komfort och njutning tack vare en uppsättning med avancerade tekniker. Den patenterade VariPresso-kammaren kan variera bryggtrycket för att ge en otrolig mängd av olika kvalitetsdrycker.

Saeco GranBaristo ger en oöverträffad mängd olika drycker som passar alla tillfällen tack vare den patenterade VariPresso-bryggbehållaren. Hemligheten ligger i det justerbara bryggningstrycket. Ställ in det på högt för en intensiv, fyllig espresso, eller sänk trycket för ett mildare klassiskt kaffe.

Varje kopp kaffe du gör toppas med ett silkeslent mjölkskum som gör smaklökarna glada. I kannan skummas mjölken två gånger och sedan när temperaturen är exakt rätt hälls ett krämigt skikt ner i koppen. Kannan kan även förvaras i kylen och är mycket hygienisk.

Njut av perfekt tempererat kaffe utan väntetid med vår kraftfulla bryggare med Saeco Thermospeed-teknik. Med Thermospeed-tekniken värms kaffekretsen upp snabbt när maskinen slås på och förebygger värmeförlust, vilket gör att kaffet får perfekt temperatur från första koppen.

Den robusta helkeramiska kvarnen garanterar en ren njutning under många år. Det keramiska materialet skapar perfekt malning, som gör att vattnet flödar jämnt och bönornas smak tillvaratas. Till skillnad från andra "vanliga" kvarnar förhindrar det keramiska materialet att kaffet överhettas och smakar bränt.

Varje kopp görs precis så som du vill ha den. Med den ultimata anpassningsfunktionen kan du anpassa och lagra alla drycker in i minsta detalj. Eftersom det finns sex användarprofiler att fylla kan alla som använder maskinen göra en egen perfekt kopp med kaffe.

 

Produkten går även att Delbetala för 480:-/mån. med fakturaköp.
 
Utförande: Rostfritt stål/Antracit
Tankvolym: 1,7 l. 
Pumptryck: 15 bar
Kokare: Rostfritt stål
Bönbehållare: 270 g.
Kaffemängd: 7 - 10,5 g.
Sumpbehållare: 20 portioner
Effekt: 1900 watt, 230 volt.
Vikt: 13 kg.
Färg: Rostfritt stål/Antracit
Mått: 205x460x360 mm. (b/d/h)